Cremă caramel cu ciocolată
Cremă de caramel cu ciocolată, ideala pentru tartine, clătite, înghețata, fructe și alte deserturi.
Ingrediente: zahăr, unt, smântână, ciocolată cu lapte (zahăr, masă de cacao min. 44%, unt de cacao, lapte praf, lecitină de soia, aromă naturală de vanilie).
Alergeni: lactoză, soia
Se păstrează la rece pentru 1 lună.
La rece el devine mai dens, dar poate fi încălzit la microunde sau scos din timp la temperatura camerei.
Dacă se consumă în câteva zile poate fi lăsat la temperatura camerei și își menține consistența.
A se consuma de preferință în 1 lună de la dată producției.
Gramaj 250g.
Caramel cu ciocolata
Caramel cremos cu ciocolată, ideal pentru tartine, clătite, deserturi.
Ingrediente: zah
Crema caramel cu ciocolată și alune de pădure
Crema delicioasă de caramel cu ciocolată și alune de pădure.
Perfect pentru tartine, înghețata, clătite și alte deserturi.
Ingrediente: zahăr, unt, smântână, ciocolată cu lapte (zahăr, masă de cacao min. 44%, unt de cacao, lapte praf, lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), alune de pădure.
Alergeni: lactoză, soia, alune
Se păstrează la rece pentru 1 lună.
La rece el devine mai dens, dar poate fi încălzit la microunde sau scos din timp la temperatura camerei.
Dacă se consumă în câteva zile poate fi lăsat la temperatura camerei și își menține consistența.
A se consuma de preferință în 1 lună de la dată producției.
Gramaj 250g.
ăr, unt, smântână, ciocolată cu lapte (zahăr, masă de cacao min. 33.6%, unt de cacao, lapte praf, lecitină de soia, aromă naturală de vanilie)
Se păstrează la rece pentru 1 lună.
La rece el devine mai dens, dar poate fi încălzit la microunde sau scos din timp la temperatura camerei.
Dacă se consumă în câteva zile poate fi lăsat la temperatura camerei și își menține consistența.
A se consuma de preferință în 1 lună de la dată producției.
Gramaj 250g.
Caramel cu sare
Un sos de caramel dens, cremos, cu un pic sare pentru savoare.
Poți să îl pui pe pâine prăjită, peste înghețată, fructe proaspete sau deserturi.
Ingrediente: zahăr, unt, smântână, sare
Se păstrează la rece pentru 1 lună.
La rece el devine mai dens, dar poate fi încălzit la microunde sau scos din timp la temperatura camerei.
Dacă se consumă în câteva zile poate fi lăsat la temperatura camerei și își menține consistența.
A se consuma de preferință într-o lună de la dată producției.
Gramaj 250g.